Despre EchoPlus

Suntem unul din principalii furnizori din Romania specializati in comercializarea de tonere si cartuse pentru echipamente de printare. In ultimii 10 ani am gasit solutii de printare personalizate pentru peste 7000 de clienti, aratandu-le acestora ca ne pasa de nevoile clientilor nostri, si ca punem accent atat pe calitatea produselor, cat si pe calitatea serviciilor. Din depozitele noastre din Otopeni si Timisoara livram in orice localitate din tara peste 6500 de modele de tonere si cartuse de cerneala, echivalente sau OEM, pentru orice tip de echipament de printare.

Integrarea in grupul Dacris, lider pe piata de papetarie din Romania, cu o experienta de 25 de ani si o cifra de afaceri de peste 20 mil.€, a inseamnat pentru Echo Plus trecerea de la solutii de printare personalizate la solutii complete, gandite pentru organizarea biroului, oricare ar fi acesta.

Din anul 2006 de cand activam pe piata consumabilelor pentru birou din Romania, volumul nostru de vanzari a crescut in mod constant, ajungand in ultimii ani la peste 3,000,000 € pe an. Aceasta este o consecinta a faptului ca am stiut sa ne atragem si sa ne pastram clientii prin calitatea produselor noastre si prin profesionalismul expertilor nostri.

Sistemul de management al calitatii implementat de Echo Plus, care respecta standardul ISO 9001:2008 fiind certificat de catre TUV Rheinland Romania, are ca obiectiv principal obtinerea satisfactiei clientilor nostri prin furnizarea de produse de cea mai buna calitate si mentinerea unei relatii de parteneriat pe termen lung.

Clientii Echo Plus sunt exclusiv persoane juridice, atat companii private cat si institutii publice, pentru care reducerea costurilor, calitatea produselor si seriozitatea furnizorului sunt principalele criterii de achizitie.

Echo Plus este reprezentant unic in Romania pentru marcile Emstar (Austria) si FreeColor (Germania), marci care se disting prin calitatea consumabilelor echivalente fabricate si prin varietatea gamei de consumabile fabricate. De asemenea importam si consumabile echivalente fabricate de alti producatori internationali, pe care ii selectam cu atentie, in primul rand in functie de calitatea produselor fabricate. Toti producatorii consumabilelor furnizate de Echo Plus respecta standardele internationale de calitate si de mediu, fiind certificati ISO 9001 si ISO 14001.