EchoAdvice
Consiliere gratuita pentru alegerea echipamentelor de printare

banner_Advice

Pentru clientii Echo Plus care doresc sa isi achizitioneze echipamente de tiparire (imprimante, faxuri, multifunctionale, copiatoare), expertii nostri ofera consiliere in alegerea celor mai potrivite solutii.

Daca va doriti innoirea echipamentelor de printare, probabil primele doua lucruri care le luati in calcul sunt fiabilitatea si costul. Si aveti dreptate, intr-adevar costul investitiei si apoi cel de exploatare trebuie sa fie minim iar durata de functionare a echipamentului achizitionat trebuie sa fie cat mai lunga si fara “evenimente” nedorite. Mai trebuie sa luati in calcul viteza de tiparire sau copiere, calitatea imaginii tiparite, nivelul de zgomot pe care il face echipamentul, daca este sau nu legat in reteaua de calculatoare a companiei, etc.

De asemenea e posibil sa va puneti intrebarea daca, de exemplu, nu este mai rentabil sa achizitionati o multifunctionala laser color decat sa cumparati o imprimanta laser alb/negru, o imprimanta InkJet color, un scanner, un fax si un copiator. Raspunsul e simplu: depinde de nevoi. S-ar putea ca multifunctionala sa fie varianta cea mai potrivita sau, dimpotriva, achizitionand-o, sa aveti costuri mai mari. Solutia configuratiei optime este diferita de la un caz la altul.

Consultantii nostri va ajuta sa alegeti aceasta configuratie. Pe langa informatiile oficiale furnizate de producator, consultantul Echo Plus a vorbit cu mii de clienti despre echipamente, asa ca dvs. beneficiati indirect de experienta acestor mii de utilizatori de imprimante, copiatoare sau faxuri.
Cereti reprezentantului Echo Plus cu care colaborati mai multe detalii despre serviciul EchoAdvice.