AVANTAJELE COLABORARII CU ECHO PLUS

banner_avantaje

Optimizarea costurilor dedicate solutiilor de printare si multiplicare

In conditiile actuale, in care organizatiile se concentreaza pe programe de reducere a cheltuielilor, Echo Plus va propune consumabile echivalente de calitate superioara, la un pret la care va puteti reduce substantial costurile de printare. Pe langa pretul cartusului care poate fi cu 30% mai mic decat cel al consumabilului folosit de dvs. pana acum, pentru o mare parte din echipamentele uzuale suntem singurii care va putem oferi variante „high capacity” de consumabile echivalente, acestea putand tipari cu 30, 50 sau chiar cu 100% mai mult decat variantele standard, beneficiind astfel de un cost per pagina substantial mai mic.

Orientarea spre client si oferirea de solutii personalizate

Fiecare client al nostru are cate un reprezentant Echo Plus dedicat, in al carui portofoliu se afla. Acesta cunoaste in detaliu nevoile clientului sau, cerintele tehnice, comerciale si consumul acestuia, propunandu-i solutii personalizate. Abordarea personalizata face parte din politica noastra de a ne pastra clientii.

Calitatea incontestabila a produselor

Echo Plus este importator direct si distribuitor pentru Romania al unor marci de renume de tonere echivalente. Produsele ce fac parte din oferta noastra sunt selectionate astfel incat sa functioneze perfect in peste 99.5% dintre cazuri. Prin sistemul nostru de management al calitatii monitorizam in permanenta calitatea produselor furnizate si ne asiguram ca intotdeauna clientii nostri beneficiaza de calitatea pe care si-o doresc.

Fiecare consumabil echivalent furnizat de Echo Plus este insotit de Certificatul de garantie si calitate. Garantia oferita pentru consumabilele echivalente este de 3 ani.

Promptitudinea livrarii produselor, direct la sediul clientilor sau la punctele de lucru

Livrarea comenzilor se face direct la sediul clientilor sau la punctele lor de lucru. Peste 85% dintre cele peste 8000 de comenzi procesate anual in depozitele noastre din Bucuresti si Timisoara ajung la destinatie in urmatoarea zi de la plasarea comenzii. Pentru comenzile ce contin produse mai putin uzuale pe care nu le pastram in stoc, termenul de livrare este stabilit de comun acord cu clientul.

Protejarea Mediului prin participarea la programul „EchoCollect”

Serviciul „EchoCollect” consta in preluarea pe baza de proces verbal a cartuselor de toner sau cerneala uzate direct de la sediul clientului sau punctele de lucru, in vederea reciclarii sau distrugerii acestora in mod ecologic. Echo Plus ofera acest serviciu in baza Autorizatiei de Mediu nr. 11701 valabila pana in 13.03.2019. Deseurile reprezentate de tonere si cartuse uzate nu sunt biodegradabile si se descompun in mai mult de 1000 de ani iar nereciclarea acestora reprezinta una dintre principalele surse de poluare in urma activitatilor de birou.

Imprimante si multifunctionale noi primite gratuit prin campania „Priceless Printer”

Intr-o perioada in care investitiile in echipamente de birou, desi necesare, sunt amanate din cauza reducerilor de costuri si a bugetelor uneori insuficiente, Echo Plus vine in intampinarea nevoilor dvs. si va ofera GRATUIT imprimante si multifunctionale prin campania “Priceless Printer“ de innoire a parcului de echipamente de printare. Puteti primi gratuit echipamentele Priceless Printer daca achizitionati un volum mai mare de tonere echivalente aflate in promotie. Achizitiile pot fi facute intr-o singura transa sau in mai multe, intr-o perioada de maximum 6 luni de la inscrierea in campanie

Instrumente de birou si echipamente IT&C primite gratuit prin programul „echoffice+”

Deoarece stim ca o activitatea de birou eficienta depinde foarte mult de instrumentele si echipamentele folosite, Echo Plus va ofera posibilitatea de a primi gratuit instrumente de birou si echipamente IT&C (PC, monitoare, laptopuri, tablete sau diferite periferice de calculator) daca comanda dvs. contine un volum mai mare de tonere echivalente dintre cele aflate in promotie sau un volum mai mare de produse de papetarie.