Imprimante si multifunctionale noi primite gratuit prin
campania „Priceless Printer”

banner_Printceless03

Intr-o perioada in care investitiile in echipamente de birou, desi necesare, sunt amanate din cauza reducerilor de costuri si a bugetelor uneori insuficiente, Echo Plus vine in intampinarea nevoilor dvs. si va ofera GRATUIT imprimante si multifunctionale prin campania “Priceless Printer“ de innoire a parcului de echipamente de printare.

Puteti primi gratuit echipamentele Priceless Printer daca achizitionati un volum mai mare de tonere echivalente aflate in promotie. Achizitiile pot fi facute intr-o singura transa sau in mai multe, intr-o perioada de maximum 6 luni de la inscrierea in campanie

 

Regulament campanii promotionale

  - Campaniile promoționale desfășurate de Echo Plus se adresează exclusiv persoanelor juridice, clienți finali;

  - Toate produsele bonus sunt noi, sigilate și sunt însoțite de certificatul de garanție al producătorului;

  - Verificați împreună cu reprezentantul Echo Plus dacă echipamentele Dvs. folosesc tonere echivalente care fac parte din campania promoțională;

  - Campaniile promotionale sunt valabile pe o perioada limitata, verificati valabilitatea acestora.

  - Pentru a atinge numărul de tonere necesare promoției, nu este obligatoriu ca acestea să fie toate același model, ci pot fi combinate în funcție de nevoia Dvs.

  - Produsul bonus oferit gratuit este livrat numai după ce facturile de achiziție sunt achitate integral în termenul scadent agreat.