Clientii Echo Plus

Clientii Echo Plus sunt exclusiv persoane juridice. Peste 2000 de clienti din cele mai diverse domenii, productie, comert, servicii, magazine on-line, institutii publice, organizatii neguvernamentale, etc. au ales sa colaboreze cu noi in mod constant. Peste 80% din comenzile onorate de Echo Plus sunt pentru clienti existenti. Acest lucru se datoreaza increderii in produsele noastre si in colaborarea cu expertii nostri.

Livrarea produselor se face direct la sediul sau punctele de lucru ale clientilor, cu respectarea stricta a termenului de livrare agreat.

banner_clienti2

Clientii nostri apreciaza in mod deosebit accesul gratuit la programul national de colectarea a tonerelor goale „EchoCollect”, campania “PricelessPrinter“ si programul “EchOffice+” de innoire a parcului de imprimante si, respectiv, de echipamente IT&C, precum si relatia profesionala pe care o au cu reprezentantul de vanzari Echo Plus.

Peste 85% dintre produsele comercializate le achizitionam direct de la producatori si le vindem catre clientul final persoana juridica.

Astfel reusim sa comercializam produse de calitate superioara insa la un pret competitiv.